Neem contact op

Aanhangerpomp huren? Dan ben je bij Betoncentraal op de juiste plek. Een aanhangerpomp is voor het storten van beton op lastig te bereiken plaatsen heel praktisch. Ook is het veel makkelijker voor transport, omdat het een aanhanger is. Deze is dus heel compact. Hier lees je alles over de voordelen van een kleine betonpomp en de kosten voor het huren. Let op! Wij verhuren alleen betonpompen in combinatie met de levering van beton.

Beton storten met een aanhangerpomp

Een kleine betonpomp is ideaal voor het storten van beton op lastig te bereiken plekken. Het wordt ook wel een kleine betonpomp of citypomp genoemd. Hij is namelijk heel compact. Deze pomp is niet voorzien van een giek zoals bij een mixerpomp. Deze is namelijk voorzien van slangen. De pomp wordt achter de betonvrachtwagen geplaatst. Het beton wordt vervolgens vanuit de betonmixer in de betonpomp aanhanger gestort. Daarna kan je beton het via de aangekoppelde slangen verpompen naar de betreffende vloer of fundering.

Je kan dus eenvoudig beton verpompen in gebouwen of op moeilijk te bereiken plaatsen. Zo kan je gemakkelijk betonvloeren storten, wanden of buis- en boorpalen volstorten. Daarnaast kan je ook obstakels eenvoudig omzeilen dankzij de flexibele slangen van 60/55 millimeter. Je kan bijvoorbeeld eenvoudig om een heg, muur of ander obstakel heen. Bovendien zijn de slangen niet zo zwaar van gewicht waardoor het prettig is om hiermee te werken.

Voordat je een betonpomp aanhanger huurt, vragen wij u hoeveel meter slang er nodig is voor de stort. Zo kunnen wij een geschikt mengsel maken en kan de pompmachinist nauwkeurig doseren. De aanhangerpomp heeft een maximale stortsnelheid van 15 m3 per uur.

aanhangerpomp

Wat zijn de voordelen van een aanhangerpomp?

Het gebruik van een kleine betonpompof citypomp heeft verschillende voordelen. Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje:  

  • Compact
  • Makkelijk inzetbaar
  • Schoon, snel en nauwkeurig
  • Het is zeer praktisch voor transport
  • Kostenbesparend, want je hoeft geen betonpomp te huren
  • Perfect voor het gebruik op locaties waar weinig ruimte is. Bijvoorbeeld: in een smalle steeg, in de achtertuin of in een lastig begaanbare straat.

aanhangerpomp huren

De kosten voor het huren van een kleine betonpomp

De kosten voor het huren van een aanhangerpomp is vooraf lastig vast te stellen. Deze is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Het is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal benodigde strekkende meters slang. Deze slangen worden per 5 meter aan elkaar gekoppeld. Bij het lossen, het oprijden en het afrijden tot 7 kubieke meter beton is 1 uur toegestaan. Na deze tijd 15 kubieke meters per uur. Je kan de kosten van beton inclusief een kleine betonpomp eenvoudig berekenen via de configurator.

Aanhangerpomp huren?

Wil je een aanhangerpomp huren? Huur deze dan bij Betoncentraal! Je kan dit doen door een offerte op te vragen. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Dan kan je uiteraard ook contact met ons opnemen. Je kunt ons mailen: info@betoncentraal.nl of bellen: 0299 820 990. Wij helpen je graag verder. Let op! Wij verhuren alleen betonpompen in combinatie met de levering van beton.

Bereken direct je prijs!