Neem contact op

Aanhangerpomp huren? Dan bent u bij Betoncentraal op de juiste plek. Een aanhangerpomp is voor het storten van beton op lastig te bereiken plaatsen heel praktisch. Ook is het veel makkelijker voor transport, omdat het een aanhanger is. Deze is dus heel compact. Hier leest u alles over de voordelen van een kleine betonpomp en de kosten voor het huren.

Beton storten met een aanhangerpomp

Een kleine betonpomp is ideaal voor het storten van beton op lastig te bereiken plekken. Het wordt ook wel een kleine betonpomp of citypomp genoemd. Hij is namelijk heel compact. Deze pomp is niet voorzien van een giek zoals bij een mixerpomp. Deze is namelijk voorzien van slangen. De pomp wordt achter de betonvrachtwagen geplaatst. Het beton wordt vervolgens vanuit de betonmixer in de betonpomp aanhanger gestort. Daarna kunt u het via de aangekoppelde slangen verpompen naar de betreffende vloer of fundering.

U kunt dus eenvoudig beton verpompen in gebouwen of op moeilijk te bereiken plaatsen. Zo kunt u gemakkelijk betonvloeren storten, wanden of buis- en boorpalen volstorten. Daarnaast kunt u ook obstakels eenvoudig omzeilen dankzij de flexibele slangen van 60/55 millimeter. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig om een heg, muur of ander obstakel heen. Bovendien zijn de slangen niet zo zwaar van gewicht waardoor het prettig is om hiermee te werken.

Voordat u een betonpomp aanhanger huurt, vragen wij u hoeveel meter slang er nodig is voor de stort. Zo kunnen wij een geschikt mengsel maken en kan de pompmachinist nauwkeurig doseren. Onze aanhangerpomp heeft een maximale stortsnelheid van 15 m3 per uur.

aanhangerpomp

Wat zijn de voordelen van een aanhangerpomp?

Het gebruik van een kleine betonpomp heeft verschillende voordelen. Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje: 

  • Compact
  • Makkelijk inzetbaar
  • Schoon, snel en nauwkeurig
  • Het is zeer praktisch voor transport
  • Kostenbesparend, want u hoeft geen betonpomp te huren
  • Perfect voor het gebruik op locaties waar weinig ruimte is. Bijvoorbeeld: in een smalle steeg, in de achtertuin of in een lastig begaanbare straat.

De kosten voor het huren van een kleine betonpomp

De kosten voor het huren van een aanhangerpomp is vooraf lastig vast te stellen. Deze is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Het is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal benodigde strekkende meters slang. Deze slangen worden per 5 meter aan elkaar gekoppeld. Bij het lossen, het oprijden en het afrijden tot 7 vierkante meter beton is 1 uur toegestaan. Na deze tijd 15 vierkante meters per uur. U kunt de kosten van beton inclusief een kleine betonpomp eenvoudig berekenen via de configurator.

Aanhangerpomp huren?

Wilt u een aanhangerpomp huren? Huur deze dan bij Betoncentraal! U kunt dit doen door contact met ons op te nemen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de kosten en eigenschappen? Dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Bereken direct je prijs!