Betaalwijze bezorgen beton

Wanneer je de bestelling hebt doorgegeven, ontvang je van ons aansluitend per e-mail een factuur (als pdf bestand) en een bijbehorende iDEAL betaallink. Je dient de factuur minimaal 2 werkdagen vóór levering te voldoen zodat wij tijdig de opdracht kunnen vrijgeven voor levering.

Het is ook mogelijk om de factuur te voldoen middels een reguliere bancaire overboeking betalen maar betalen middels de iDEAL betaallink heeft onze voorkeur. Betalen middels iDEAL (via je eigen in het bestelproces te kiezen bank) gaat sneller omdat er bij reguliere bancaire overboekingen soms langere tijd wordt gerekend voor boekingen die plaatsvinden.

Een bijkomend voordeel van een iDEAL betaling is dat je binnen enkele seconden per e-mail de bevestiging van de betaling en de leverdatum ontvangt. Dan kunnen we direct bij de betreffende betoncentrale jouw levering inplannen. Bij reguliere overboekingen kunnen we de betoncentrale pas opdracht geven om de betonmortel te leveren wanneer het bedrag is bijgeschreven op onze rekening. Betalen middels iDEAL gaat supersnel en is daarom wel zo handig.

Bereken direct je prijs!