Neem contact op

Beton storten in tuin? Dan bent u bij Betoncentraal.nl op de juiste plaats. Wij zijn een ervaren en gespecialiseerd bedrijf in het storten van beton. Dit doen wij op locaties door heel Nederland. Hier lees je meer over de kosten, de duur van het storten en meer. Neem direct contact met ons op voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte.

Waarom beton storten in tuin?

Het storten van beton in uw tuin heeft vele voordelen. Zo heeft beton zeer weinig onderhoud nodig. In een normale tuin ontstaat er vaak onkruid. Bij een tuin van beton is dit echter niet het geval. Ook hoeft u geen rekening te houden met de weersomstandigheden. Beton is namelijk bestendig tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast kan het storten van beton op maat worden gedaan. Zo kan het voldoen aan al uw wensen. Verder heeft beton ook een robuuste uitstraling.

De duur van het storten van een tuin

De duur voor het storten van beton in uw tuin is afhankelijk van het aantal vierkante meters. Het storten van een tuin duurt meestal een paar uur. Indien de tuin lastiger te bereiken is, dan kan het soms iets langer duren. Er is dan bijvoorbeeld een giekpomp nodig. Deze is handig voor het overbruggen van grotere afstanden, zoals muren of struiken.

beton storten tuin

Welke oplossingen zijn er zoal mogelijk?

Beton is veelzijdig en er zijn vele mogelijkheden om het in je tuin toe te passen. We geven je hieronder een aantal voorbeelden:

  • Betonnen oprit: een oprit van beton oogt niet alleen mooi en stijlvol, maar de hoge draagkracht zorgt er ook voor dat al je voertuigen op je oprit kunnen staan zonder deze te beschadigen.
  • Betonnen vloer/terras: een terras in beton is strak, stijlvol en het zorgt voor een schoon uiterlijk zonder onkruid. Er zijn namelijk geen voegen waar onkruid in kan groeien. Je hoeft je geen zorgen te maken over onderhoud.
  • Betonnen zwembad: een betonnen zwembad is een grote luxe in je tuin en kan veel voordelen bieden.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het laten storten van beton in uw tuin zijn lastig te bepalen zonder enige informatie. De kosten zijn namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Zo wordt de prijs voornamelijk bepaald door het aantal vierkante meters van de tuin. Daarnaast is de bereikbaarheid ook een factor bij het bepalen van de prijs.

Tot slot is het belangrijk om vast te stellen of je het beton wilt laten leveren en zelf wilt storten of dat je gebruik wilt maken van onze stortservice. Indien je het beton wilt laten leveren en zelf wilt storten, dan vragen wij je om naar deze pagina toe te gaan. Wil je gebruik maken van onze stortservice? Ga dan naar deze pagina.

Beton laten storten in tuin?

Wilt u beton laten storten in uw tuin? Laat het dan storten door Betoncentraal. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf met veel ervaring. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wil je graag meer informatie ontvangen? Dan kunt u uiteraard ook contact opnemen. Je kunt ons ook mailen: info@betoncentraal.nl of bellen: 0299 820 990. Wij zijn u graag van dienst!

Bereken direct je prijs!