Beton bestellen met pomp? Dan ben je bij Betoncentraal op de juiste plek. Het is bij ons mogelijk om beton te bestellen en te laten leveren op locatie. Lees hier alles over de mogelijkheden en kosten. Het is ook mogelijk om direct contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen.

Waarom beton bestellen met pomp?

Of u nu een vloer moet leggen voor een schuur of terras, of een gehele fundering. Een pomp is een essentieel onderdeel bij het storten van beton. Door beton te bestellen met een pomp, kun je het veilig en snel storten op de gewenste locatie. Betoncentraal diverse pompen aan voor verschillende doeleinden. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden of voor het aanvragen van een offerte.

Loswijze

Beton kan op meerdere manieren worden gelost. Zo kan dit gelost worden met een betonpomp, aanhangerpomp of mixerpomp. Dit kan worden bepaald aan de hand van het benodigde beton en de bereikbaarheid van de locatie waar het beton gestort gaat worden.

beton bestellen met pomp

Beton bestellen voor verschillende projecten

Wil jij beton laten storten op locatie? Betoncentraal is gespecialiseerd in het leveren van beton. Wij storten beton voor verschillende projecten, zoals:

De kosten van beton bestellen met pomp

De prijs voor het bestellen van beton met pomp is vooraf lastig te bepalen. De kosten zijn namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan het type beton en het aantal vierkante meters. Verder weegt het soort pomp mee en de mogelijke service van extra slangen/pijpen. Om de kosten zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen, verzoeken wij je om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij een offerte op maat maken!

beton met pomp bestellen

Betoncentraal levert door heel Nederland

Betoncentraal levert beton in heel Nederland. Wij hebben 85 locaties waar u beton kunt bestellen. Hierdoor zijn wij in staat om binnen 2 werkdagen te leveren!

Beton bestellen met pomp?

Wil je beton laten leveren met een pomp? Laat dit dan leveren door Betoncentraal! Je kunt dit doen door een offerte op te vragen. Wil je graag meer informatie ontvangen? Dan kun je uiteraard ook contact met ons opnemen via info@betoncentraal.nl of 0299 – 820 990. Wij helpen je graag verder!