Neem contact op

Betonpomp huren? Dan ben je bij Betoncentraal.nl op het juiste adres. Deze pomp kunt u gebruiken voor het verpompen van beton. Denk hierbij aan grotere projecten, zoals het storten van beton in de tuin of in de fundering. Hier leest u alles over de mogelijkheden en kosten voor beton bestellen met pomp. Of neem direct contact met ons op!

Waarom een betonpomp huren?

Of u nu een vloer moet leggen voor een schuur of voor de tuin, of de gehele fundering van een woning of kantoor. In elk geval moet dit beton gedraaid worden en moet het naar de uiteindelijke bestemming verpompt worden. Dit gaat met een betonpomp eenvoudig,  veilig en snel. Met deze pomp kunt u het gladste oppervlak leggen op uw gewenste locatie. Wij raden het aan om een bemande betonpomp te huren en ons de klus te laten klaren. Zo bent u ervan verzekert dat het beton wordt gestort op een juiste manier! Dit is dus de perfecte oplossing voor uw project!

betonpomp huren

Andere mogelijkheden

Indien u beton op een lastig te bereiken plaats moet storten, dan is een aanhangerpomp of citypomp een goede oplossing. Deze is vooral geschikt voor kleinere projecten. Bovendien is deze zeer gemakkelijk voor transport. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om een pomp te huren met een giek. Dit is een mixerpomp. Deze biedt uitkomst wanneer de betonvrachtwagen de stortlocatie moeilijk of niet te bereiken kan.

betonpomp mogelijkheden

De kosten voor het huren van een betonpomp

De kosten voor het huren van een grote betonpomp zijn lastig te bepalen zonder enige informatie. De kosten zijn namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan het aantal uur dat u de pomp nodig heeft, het aantal vierkante meter beton dat u nodig heeft en de plaats waar u beton wilt laten leggen. Om uw wensen zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen, kunt u het beste contact met ons opnemen. Zo kunnen wij een offerte op maat voor u maken!

Reikwijdte

Onze betonpomp wagens hebben een variërende reikwijdte. Dit zorgt ervoor dat wij voor alle soorten klussen de juiste pomp kunnen inzetten om het beton op iedere locatie te kunnen bezorgen. Dit varieert tussen de 19 en 46 meter.

Betonpomp huren?

Wilt u een betonpomp huren voor een groot project, zoals het storten van beton in uw tuin of in uw fundering van uw woning? Huur deze dan bij Betoncentraal.nl! U kunt dit doen door contact met ons op te nemen. Indien u graag meer informatie wilt ontvangen over de kosten en mogelijkheden, dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Je kunt ons mailen: info@betoncentraal.nl of bellen: 0299 820 990. Wij zijn u graag van dienst!

Bereken direct je prijs!