Betoncentraal is onderdeel van de Jonk Groep:

De Jonk Groep bestaat uit de volgende bedrijven:

Gebroeders Jonk Bouwstoffen B.V.
Sierbestrating Jonk B.V.
Jonk Zand en Cementhandel
Jonk import en export

Jonk is een echt Volendams familiebedrijf. Wij zijn groot geworden door hard te werken met een no-nonsense mentaliteit. ‘Beton’ stroomt bij Jonk rijkelijk door de aderen. Al vanaf 1976 is Jonk actief in het vervaardigen en verhandelen van beton. De nieuwe generatie heeft het ‘Beton DNA’ direct overgenomen en gecombineerd met een gezonde dosis innovatiedrang en online ambitie.

Als je zaken doet met  Betoncentraal, dan doe je zaken met Jonk. Dan weet je: ‘Het komt goed’. Jonk maakt het in orde en zorgt dat je order van A tot Z in goede handen is. Voor iedere klus hebben wij een geschikte betonpomp en de juiste kennis. Wanneer u beton besteld, dan wordt dit geleverd op locatie via één van de 85 beschikbare betoncentrales. Zo wordt jouw beton altijd centraal en snel uitgeleverd.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U kunt bij ons eenvoudig beton bestellen. Wij kunnen dit beton op locatie leveren. Bovendien kunt u bij ons ook een kleine betonpomp huren. Deze is zeer praktisch voor het storten van beton op lastig te bereiken locaties. Daarnaast is dit een aanhanger, waardoor het eenvoudiger is voor transport. Een kleine betonpomp is dus zeer compact.

Het is ook mogelijk om een mixerpomp bij ons te huren. Dit is een vervanger van een kleine betonpomp. Deze wordt ook wordt ook wel een pompmixer genoemd. Deze kan uitkomst bieden wanneer de stortlocatie moeilijk of niet te bereiken is met de betonvrachtwagen. Een mixerpomp overbrugt namelijk een grotere afstand tussen de mixer en de stortlocatie door middel van een giek.

Benieuwd hoe duur het kost om beton te bestellen met pomp en op locatie te laten leveren? Klik dan op onderstaande knop en bereken uw prijs!

Bereken direct je prijs!