Neem contact op

Betonpompwagen huren? Dan bent u bij Betoncentraal.nl op het juiste adres! Deze pomp is geschikt voor het verpompen van beton. Deze is geschikt voor verschillende grote projecten, zoals het storten van beton in de tuin of in de fundering van uw woning. Lees hier alles over de mogelijkheden en kosten voor het huren van een betonwagen. Het is ook mogelijk om direct contact met ons op te nemen!

Waarom een betonpompwagen huren?

Bent u van plan om een vloer te leggen in uw tuin of schuur? Of wilt u de gehele fundering van een woning of kantoor laten storten? Dan moet er in elk geval beton gedraaid worden en moet het naar de uiteindelijke bestemming verpompt worden. Dit gaat heel eenvoudig, snel en veilig met een betonwagen met pomp. Met een betonpompwagen kunt u de meest gladde oppervlaktes leggen op uw gewenste locatie. Wij nemen deze klus graag voor u uit handen. Daarom kunt u het best een bemande betonwagen huren. Zo bent u ervan verzekert dat het beton op een goede manier wordt gestort. Deze pompwagen is dus de ideale oplossing voor uw project!

betonpompwagen

Andere mogelijkheden voor een betonwagen

Wanneer u beton op een lastig te bereiken plaats moet leggen, dan is een citypomp of aanhangerpomp ook een goede oplossing. Deze kunt u vooral gebruiken voor kleinere projecten. Bovendien is deze pomp zeer compact en dus gemakkelijk voor transport. Daarnaast is er ook nog een mogelijkheid om een mixerpomp te huren. Deze pomp heeft een giek en kan daarom uitkomst bieden wanneer de betonvrachtwagen de stortlocatie niet of moeilijk kan bereiken. Desondanks is een betonpompwagen vooral handig bij grote projecten. Dit is namelijk een grote betonwagen met een pomp.

Kosten voor huren betonpompwagen

De kosten voor beton bestellen met pomp zijn vooraf lastig te bepalen. Deze kosten zijn namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan het aantal uren dat u de pomp nodig heeft, het aantal vierkante meters beton dat u nodig heeft en de gewenste plaats waar u het beton wilt laten storten. Om uw wensen zo nauwkeurig mogelijk vast te stellen, kunt u het beste contact met ons opnemen. Zo kunnen wij een offerte op maat voor u maken. Deze is natuurlijk geheel gratis.

Betonpompwagen huren?

Wilt u een betonpompwagen huren voor een groot project, zoals het storten van beton in de tuin of in de fundering van uw woning? Huur deze betonwagen dan eenvoudig en snel bij Betoncentraal.nl! U kunt dit doen door contact met ons op te nemen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de kosten en mogelijkheden? Dan is het uiteraard ook mogelijk om contact met ons op te nemen. Je kunt ons mailen: info@betoncentraal.nl of bellen: 0299 820 990. Wij helpen u graag verder!

Bereken direct je prijs!