Beton laten storten? Betoncentraal is de specialist voor hoogwaardig en goedkoop beton storten. Dit wordt op locatie geleverd, bijvoorbeeld bij je huis of bij jouw project. Dit kan zijn voor het storten van bijvoorbeeld je tuin, fundering, aanbouw of garage. Wij leveren maandag tot en met vrijdag op een door jouw gewenste dag inclusief tijdvak. Indien je van plan bent om binnenkort beton te bestellen en te laten storten, dan ben je hier dus op de juiste plek. Lees hier alles over wat je moet weten bij het online bestellen van beton. Denk hierbij aan het aantal kuub en de prijsberekening. Het is ook mogelijk om direct contact op te nemen voor het laten storten van beton.

Betonpomp bestellen voor beton storten

Je kan bij Betoncentraal een kleine betonpomp of een grote betonpomp bestellen als extra optie. Met een betonpomp kan je beton veel sneller storten. Bovendien overbrug je hiermee gemakkelijk een grote afstand. Hierdoor bespaar je dus tijd en kosten! Je hoeft dan dus geen kruiwagens meer te gebruiken. Indien je geen betonpomp gebruikt, is het belangrijk om rekening te houden met ongeveer 20 kruiwagens per kuub. Het is dus belangrijk dat je voldoende mankracht en kruiwagens hebt indien je geen betonpomp gebruikt bij beton storten. Wij zeggen altijd minimaal 1 kruiwagen/persoon per kuub.

beton laten storten

Beton laten storten voor de vloer van een tuinhuis

Ben je van plan een fundering voor een tuinhuis te laten storten? Dan ben je bij Betoncentraal aan het juiste adres. Wij zijn de ideale partner voor het laten storten van beton en wij leveren dagelijks vloerbeton voor tuinhuizen. Deze leveren wij snel en op locatie. Ben je op zoek naar hout voor je tuinhuis? Kijk dan eens bij Sierbestrating Jonk. Hier vindt u prachtig hout voor je tuinhuis.

beton storten

Beton berekenen

Betoncentraal levert betonmortel per kuub. Het aantal kuubs is eenvoudig te berekenen. Je kan het namelijk zo berekenen:

Vermenigvuldig de lengte, de breedte en de hoogte (dikte) van de oppervlakte in meters: het getal dat je berekend is het aantal kuub beton dat je nodig hebt.

In verband met inklinking en een meetcorrectie, adviseren wij altijd 10% meer te bestellen dan het aantal kuub dat je hebt berekend. Hiermee voorkom je dat er nog een naar verhouding dure nalevering gedaan moet worden. Bestel dus liever iets meer dan te weinig!

Voorbeeld:
Je wilt een oppervlakte van 8 bij 4 meter gaan voorzien van een 20 cm dikke beton laag. De benodigde hoeveelheid beton bereken je als volgt:

6 × 4 meter = 24 m2 × 0,20 meter (20 cm) = 4,80 × 1,1 (10% extra) = 5,28  dus dan bestel je 5,5 kuub.

Vanaf 9 kuub betonmortel berekenen wij geen transportkosten, dit prijsvoordeel berekenen we automatisch door.

Beton laten storten?

Wil je beton laten storten op een door jou gewenste locatie? Betoncentraal is de ideale partner voor alles met betrekking tot beton storten. Je kan vrijblijvend contact met ons opnemen en dan helpen wij u graag! Je kunt ons ook mailen: info@betoncentraal.nl of bellen: 0299 820 990. Indien je graag de prijs wilt berekenen, klik dan op onderstaande knop. Vervolgens kun je gemakkelijk beton bestellen.

Bereken direct je prijs!