Neem contact op

Fundering storten voor aanbouw? Dan ben je bij Betoncentraal op de juiste plek. Wij zijn een gespecialiseerd en vakkundig bedrijf op het gebied van beton storten. Een fundering is een belangrijk constructiedeel bij de uitbouw van een woning. Het zorgt ervoor dat het gewicht van de constructie kan worden overgedragen op de ondergrond. Hier lees je alles over de mogelijkheden, kosten en meer.

Wat is een fundering?

Een fundering is een deel van een constructie dat ervoor zorgt dat het gewicht van een gebouw, huis of aanbouw overgedragen kan worden op de ondergrond. Het zorgt er dus voor dat uw woning of aanbouw sterk en veilig is. Het is vrijwel altijd noodzakelijk om te funderen. Afhankelijk van wat er wordt gebouwd, wordt het soort fundering bepaald.

fundering storten aanbouw

De kosten voor laten storten van fundering voor aanbouw

De kosten voor het laten storten van uw fundering voor een aanbouw zijn zonder informatie lastig te bepalen. De prijs is namelijk afhankelijk van het aantal vierkante meters beton dat nodig is voor het fundament. Daarnaast is de bereikbaarheid ook een factor bij het bepalen van de prijs. Op basis hiervan kunnen wij bepalen hoe wij het beton storten. Om jouw situatie zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen, verzoeken wij je om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij een offerte op maat maken en dan weet je wat de mogelijke kosten zullen zijn.

Fundering voor aanbouw laten storten?

Wilt je beton laten storten voor de fundering van je aanbouw? Laat dit dan doen door Betoncentraal. Wij zijn een gespecialiseerd en vakkundig bedrijf op het gebied van beton storten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Wil je graag meer informatie ontvangen? Dan is het ook mogelijk om contact op te nemen. Wij zijn je graag van dienst!

Bereken direct je prijs!