Giekpomp huren? Dan bent u bij Betoncentraal.nl op de juiste plek! Een pomp met een giek is zeer handig voor het storten van beton waarbij grotere afstanden overbrugd moeten worden. Lees hier alles over de eigenschappen, voordelen en de kosten voor het huren van een giekpomp. Het is ook mogelijk om direct contact op te nemen!

Wat is een giekpomp?

Een giekpomp is zeer handig voor het storten van beton waarbij grotere afstanden overbrugd moeten worden. Deze pomp heeft namelijk een giek (arm). Zo kunnen verschillende obstakels, zoals struiken en muren worden vermeden. Een giekpomp kan in tegenstelling tot een mixerpomp echter geen betonmortel meenemen. De capaciteit is daarentegen wel groter en er kunnen grotere afstanden worden overbrugd dan bij een mixerpomp.

Voordelen van een pomp met giek

Een pomp met een giek heeft verschillende voordelen. Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje:

  • Handig bij grotere projecten
  • Obstakels kunnen worden ontweken
  • Er kunnen grotere afstanden overbrugd worden
  • Kan meer capaciteit pompen dan een mixerpomp

giekpomp

Andere mogelijkheden

Hoewel deze pomp zeer handig is voor het overbruggen van grote afstanden, zijn er nog een aantal opties. Zo is er ook een citypomp of aanhangerpomp voor situaties waarin u niet zoveel beton hoeft te storten. Deze zijn zeer klein en compact en zijn ook heel handig voor lastig te bereiken plaatsen. Wanneer u echter een groter project heeft, kunt u beter een giekpomp huren. Deze heeft namelijk meer capaciteit.

De kosten voor het huren van een giekpomp

De kosten voor het huren van een pomp met een giek, is vooraf lastig vast te stellen. De prijs is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Zo weegt het aantal uur dat u het nodig heeft mee. Daarnaast weegt ook het aantal vierkante meters beton en de gewenste plaats mee. Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, kunt u het beste contact met ons opnemen. Zo kunnen wij namelijk een offerte op maat voor u maken.

Giekpomp huren?

Wilt u een giekpomp huren voor uw stortwerkzaamheden waarbij grotere afstanden overbrugd moeten worden? Huur deze dan snel en eenvoudig bij Betoncentraal. U kunt deze huren door contact op te nemen met ons. Indien u graag meer informatie wilt ontvangen over de eigenschappen, voordelen of kosten van een pomp met een giek, dan kunt u uiteraard ook contact opnemen met ons. Je kunt ons mailen: info@betoncentraal.nl of bellen: 0299 820 990. Wij zijn u graag van dienst!