Beton storten voor terras? Dan bent u bij Betoncentraal op het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in het storten van beton. Met jarenlange ervaring storten wij beton op locaties door heel Nederland. Hier leest u meer over de kosten, de duur van het storten en meer. Het is ook mogelijk om direct contact op te nemen.

Waarom een betonnen terras?

Een terras van beton heeft diverse voordelen. Zo heeft u nooit meer last van onkruid en is het eenvoudig in onderhoud. Ook voorkomt u verzakkingen. Hierdoor blijft alles netjes en op dezelfde hoogte. De kans op plasvorming is hierdoor een stuk kleiner. Verder zorgt een betonnen terras voor een robuuste en strakke uitstraling.

De duur van het storten van een terras

De duur van het storten van beton voor uw terras is afhankelijk van het aantal vierkante meters. Meestal duurt dit een paar uur. Indien de tuin lastiger te bereiken is, dan kan het soms iets langer duren. In plaats van een betonpompwagen moet er dan een giekpomp gebruikt worden. Zo kunnen obstakels zoals muren en struiken omzeild worden. Het gereed maken van deze giekpomp duurt zo’n 20 minuten.

beton storten terras

Kosten voor het storten van beton

De kosten voor het laten storten van beton voor een terras zijn zonder enige informatie lastig te bepalen. De kosten zijn namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Zo weegt het aantal vierkante meters van het terras zwaar mee. Daarnaast is de bereikbaarheid ook een factor bij het bepalen van de prijs.

Tot slot is het belangrijk om vast te stellen of je het beton wilt laten leveren en zelf wilt storten of dat je gebruik wilt maken van onze stortservice. Indien je het beton wilt laten leveren en zelf wilt storten, dan vragen wij je om naar deze pagina toe te gaan. Wil je gebruik maken van onze stortservice? Ga dan naar deze pagina.

Beton laten storten voor terras?

Wilt u beton laten storten voor uw terras? Laat dit dan doen door Betoncentraal. Wij zijn een vakkundig en ervaren bedrijf op het gebied van beton storten. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons ook mailen: info@betoncentraal.nl of bellen: 0299 820 990. Wij zijn u graag van dienst!