Neem contact op

Beton storten voor oprit? Dan bent u bij Betoncentraal.nl op de juiste plaats. Wij zijn een gespecialiseerd en ervaren bedrijf in het storten van beton. Dit doen wij op locaties door heel Nederland. Hier lees je meer over de kosten, de duur van het storten en meer. Neem direct contact met ons op voor het aanvragen van een offerte of voor meer informatie.

Waarom de oprit in beton storten?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een oprit van beton. We geven een aantal voorbeelden:

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Het ziet er strak en netjes uit
  • Een betonnen oprit vriest niet op
  • Een oprit van beton (er groeit geen onkruid)

De duur van het storten

De duur van het storten van uw oprit is vooral afhankelijk van het aantal vierkante meters. Meestal duurt dit een paar uur. Indien de oprit lastiger te bereiken is, dan kan het iets langer duren. Er is dan bijvoorbeeld een giekpomp nodig. Deze is handig voor het overbruggen van grotere afstanden en obstakels, zoals muren of struiken.

beton storten oprit

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het laten storten van beton voor uw oprit zijn lastig te bepalen zonder enige informatie. Deze zijn namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Zo wordt de prijs voornamelijk bepaald door het aantal vierkante meters van de oprit. Ook de duur van het storten is een belangrijke factor. Verder weegt de locatie nog mee. Betoncentraal heeft echter betoncentrales door heel Nederland en kan daarom overal beton leveren. Gebruik onze configurator om direct de kosten te berekenen.

Beton laten storten voor oprit?

Wilt u beton laten storten voor uw oprit? Laat het dan storten door Betoncentraal. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf met veel ervaring. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wil je graag meer informatie ontvangen? Dan kunt u uiteraard ook contact opnemen. Wij zijn u graag van dienst!

Bereken direct je prijs!