Neem contact op

Citypomp huren? Dan bent u bij Betoncentraal aan het juiste adres! Dit is een kleine en mobiele betonpomp. Deze is heel handig voor het storten van beton op moeilijk te bereiken plaatsen zoals in woningen of tuinen. Bovendien is het heel makkelijk voor transport. Lees hier alles over de voordelen en kosten voor het huren of neem vrijblijvend contact met ons op.

citypomp

Eenvoudig beton storten

Een citypomp is een compacte en mobiele aanhangerpomp. Deze is heel handig voor het storten van beton op lastig te bereiken plaatsen, bijvoorbeeld: in woningen, tuinen, garages of in de kelder. Deze kleine betonpomp is niet voorzien van een giek, maar van slangen. Deze kunt u koppelen en vervolgens kunt u het beton eenvoudig verpompen naar de betreffende vloer of fundering.

Bovendien kunt u met deze pomp eenvoudig obstakels omzeilen dankzij deze flexibele slangen. Zo kun je bijvoorbeeld om een heg of muur heen. Daarnaast zijn deze slangen niet zo zwaar en daarom is het heel prettig om met een citypomp te werken. Het is wel belangrijk om van tevoren aan te geven hoeveel meter slang er nodig is.

Voordelen van een citypomp

Het gebruik van deze betonpomp heeft verschillende voordelen. Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje:

  • Heel compact
  • Makkelijk inzetbaar
  • Nauwkeurig, snel en schoon
  • Eenvoudig obstakels omzeilen
  • Het is zeer praktisch voor transport
  • Het bespaart kosten, want u hoeft geen betonpomp te huren
  • Perfect voor lastig te bereiken plaatsen, bijvoorbeeld: in een smalle steeg, in de achtertuin of in een lastig begaanbare straat

citypomp huren

De kosten voor het huren

De kosten voor het huren van een aanhangerpomp is vooraf lastig vast te stellen. De kosten zijn namelijk afhankelijk van verschillende factoren zoals het aantal benodigde meters slang en uw locatie. U kunt de kosten eenvoudig berekenen via de configurator of via de groene knop ‘bereken direct je prijs’ onderaan deze pagina.

Realiseer uw project met een citypomp

Een kleine betonpomp is zeer flexibel inzetbaar en is perfect voor de kleine betonstort. Als particulier zal je vaak slechts een kleine capaciteit nodig hebben. In dat geval is het verstandig om te kiezen voor een citypomp. Zo voorkom je onnodige tijd en kosten.

Citypomp huren?

Wilt u een citypomp huren voor uw stortwerkzaamheden? Deze kunt u snel en eenvoudig huren bij Betoncentraal. U kunt dit doen door contact op te nemen met ons. Indien u meer informatie nodig heeft over de eigenschappen, voordelen of kosten van deze betonpomp, dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Je kunt ons mailen: info@betoncentraal.nl of bellen: 0299 820 990. Wij helpen u graag!

Bereken direct je prijs!