Neem contact op

Kleine betonpomp huren? Dan bent u bij Betoncentraal op de goede plek! Een kleine betonpomp is heel praktisch voor het storten van beton op lastig te bereiken plaatsen. Daarnaast is het ook veel makkelijker voor transport, omdat het een aanhanger is. Deze is dus veel compacter. Lees hier alles over de voordelen van een aanhangerpomp en de kosten voor het huren.

Beton storten met een kleine betonpomp

Een kleine betonpomp is een aanhangerpomp. Wanneer u deze huurt, komt er een bestelbusje bij u voorrijden met een aanhanger. Deze aanhangerpomp heeft geen giek, maar is uitgerust met slangen. Een mixerpomp heeft daarentegen wel een giek. De mini betonpomp wordt in tegengestelde richting geplaatst achter de betonvrachtwagen. Vanuit de betonmixer wordt het beton vanuit de vrachtwagen in de betonpomp aanhanger gestort. Vervolgens wordt de extra vloeibare betonmortel via de flexibele aangekoppelde slangen verpompt naar de betreffende fundering of vloer.

Met een mini betonpomp kun je gemakkelijk beton in gebouwen of op moeilijk te bereiken plaatsen verpompen. Er zijn superveel mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk betonvloeren storten, wanden volstorten of het volstorten van buis- en boorpalen of kelders. Bovendien zijn obstakels makkelijk te omzeilen dankzij de flexibele slangen van 60/55 millimeter. Zo kunt u gemakkelijk om bijvoorbeeld een muur, heg of een ander obstakel heen. Daarnaast zijn de dunne slangen ook heel prettig om mee te werken. Ze zijn namelijk niet zo zwaar van gewicht. Het huren van een kleine betonpomp maakt uw kleine stortwerkzaamheden dus een stuk makkelijker!

kleine betonpomp

Wanneer u van plan bent om deze te huren, vragen wij hoeveel meter slang er nodig is voor de stort. Zo kunnen wij een geschikt beton mengsel maken. Hierdoor kan de pompmachinist van de aanhangerpomp nauwkeurig doseren en zo blijft er weinig restbeton over. Deze juiste hoeveelheid beton wordt geregeld door de machines door middel van een afstandsbediening.

Onze aanhangerpomp heeft een maximale stortsnelheid van 15 m3 per uur.

De voordelen van een aanhangerpomp

Het gebruiken van een aanhangerpomp of citypomp heeft verschillende voordelen. Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje:

  • Het is makkelijk inzetbaar
  • Nauwkeurig, snel en schoon
  • Zeer praktisch voor transport
  • Zeer compact
  • Kostenbesparend, u hoeft namelijk geen betonpomp te huren
  • Ideaal om te gebruiken op locaties waar weinig ruimte is, zoals: in een smalle steeg, een lastig begaanbare straat of in de achtertuin

betonpomp huren klein

Kosten voor het huren van kleine betonpomp

Het bepalen van de kosten voor het huren van een mini betonpomp is vooraf lastig te bepalen. De prijs is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan het aantal benodigde strekkende meter slang.  Deze slangen worden per 5 meter aan elkaar gekoppeld. Deze kunnen tot wel 50 meter worden aangekoppeld.  Bij het oprijden, het lossen en het afrijden tot 7 m3 beton is 1 uur toegestaan, daarna 15 m3 beton per uur (4 minuten per m3). De kosten voor beton inclusief een kleine betonpomp kun je eenvoudig berekenen via de groene button hieronder.

Let op: de losplaats moet uiteraard wel goed bereikbaar zijn voor de aanhangerpomp én de betonmixer vrachtwagen.

Kleine betonpomp huren?

Wilt u een mini betonpomp huren voor een kleiner project? Huur deze dan snel en eenvoudig bij Betoncentraal. U kunt dit doen door contact op te nemen met ons. Indien u behoefte heeft aan meer informatie over de kosten of mogelijkheden, dan kunt u uiteraard ook contact opnemen met ons. Je kunt ons mailen: info@betoncentraal.nl of bellen: 0299 820 990. Wij zijn u graag van dienst!

Bereken direct je prijs!