Retourvoorwaarden beton

Beton is een product dat op maat volgens de door jou opgegeven specificaties  in de betoncentrale wordt geproduceerd.

Wanneer je beton bij ons hebt besteld (en aansluitend betaald) en de levering heeft nog niet plaatsgevonden, dan kan je de bestelling in ieder geval 24 uur voor levering per e-mail nog zonder kosten annuleren.

Indien de betonmixer vrachtwagen eenmaal geladen is met beton, dan zullen de kosten voor het afstorten en het schoonspuiten van de (draaibare) trommel van de betonvrachtwagen voor rekening komen van de klant.

Wanneer het beton eenmaal ter plekke op locatie niet gestort kan worden dan zullen we de kosten voor transport, het afstorten van het beton én het schoonspuiten van de (draaibare) trommel van de betonvrachtwagen in rekening moeten brengen.

Wanneer je teveel beton hebt besteld, dan behouden wij het recht om de kosten voor het transport en het afstorten van het beton in rekening te brengen.

In verreweg de meeste gevallen is storten op een locatie prima mogelijk, al dan niet mét of zonder mixerpomp of kleine betonpomp. Mocht je twijfelen over de stortlocatie, neem dan vooraf even contact met ons op. Dat bespaart kosten en tijd!

Bereken direct je prijs!