Vanuit de goot
De stortgoot van de truckmixer is ca. 1,5 meter achter de auto. Vanuit de goot wordt er direct in
het te storten onderdeel gelost. Tevens kan je deze optie kiezen indien je de beschikking hebt over een kraan met kubel of andere vervoersmiddelen, zoals bijvoorbeeld een shovelbak.

Kruiwagens
Voor kleine hoeveelheden beton (tot ca. 5 m3) is het lossen met kruiwagens een geschikte manier om het beton te lossen. Zorg hierbij wel voor voldoende kruiwagens en mankracht, waarbij je er rekening mee moet houden dat in 1 m3 beton ca. 20 kruiwagens gaan. Let op! Wij leveren geen kruiwagens mee.

Mixerpomp
Met een mixerpomp overbrug je een grotere afstand tussen de mixer en de stortlocatie doormiddel van een giek, voorzien van leidingen waardoor de beton wordt verpompt. De giek heeft een reikwijdte van ca. 18 meter. Een Mixerpomp neemt maximaal 6 m3 betonmortel mee.

Giekpomp
Een giekpomp is aparte vrachtwagen met een uitschuifbare giek erop, geschikt en voordelig voor de grotere stort en om afstanden te overbruggen. Wij hebben de keuze uit verschillende giekpompen met een reikwijdte van 19 meter of 28 meter.

Kleine betonpomp
De kleine betonpomp, ook wel de aanhangerpomp genoemd, is een combinatie van een bestelbusje met een aanhanger erachter voorzien van een pomp. Op de pomp worden slangen aangekoppeld, net zolang tot de gewenste lengte is bereikt. Vervolgens wordt de extra vloeibare betonmortel via de flexibele aangekoppelde slangen verpompt naar desbetreffende fundering of vloer. De pompmachinist bedient de pomp en doseert het storten met een afstandsbediening.

Bereken direct je prijs!