Ben je van plan binnenkort beton te bestellen en te storten? Bijvoorbeeld voor de fundering van de schuur of als betonnen vloer van je nieuwe overkapping of tuinhuis? Betoncentraal is de specialist voor hoogwaardig en goedkoop beton. Dit wordt op locatie geleverd, bijvoorbeeld bij uw huis of bij uw project. Wij leveren betonmortel van maandag t/m vrijdag op een door jouw gewenste dag inclusief tijdsvak. Lees hier alles over wat u moet weten bij het online bestellen van beton, bijvoorbeeld het aantal kuub en de prijsberekening.

Online Betonpomp bestellen

Je kan bij Betoncentraal een kleine betonpomp of een grote betonpomp bestellen als extra optie. Met een betonpomp kun je beton veel sneller storten. Bovendien overbrug je hiermee gemakkelijk een grote afstand. Hierdoor bespaart u dus tijd en kosten! U hoeft dan dus geen kruiwagens meer te gebruiken. Indien je geen betonpomp gebruikt, is het belangrijk om rekening te houden met ongeveer 20 kruiwagens per kuub. Het is dus belangrijk dat u voldoende mankracht en kruiwagens heeft indien u geen betonpomp gebruikt.  Wij zeggen altijd minimaal 1 kruiwagen/persoon per kuub.

Vloer tuinhuis storten

Ben je van plan een vloer voor een tuinhuis te storten? Dan ben je bij Betoncentraal aan het juiste adres. Wij leveren dagelijks vloerbeton voor tuinhuizen. Deze leveren wij snel en op locatie. Ben je op zoek naar hout voor je tuinhuis? Kijk dan eens bij Sierbestrating Jonk. Hier vindt u prachtig hout voor je tuinhuis.

Beton berekenen

Betoncentraal levert betonmortel per kuub. Het aantal kuubs is eenvoudig te berekenen. U kunt het namelijk zo berekenen:
Vermenigvuldig de lengte, de breedte en de hoogte (dikte) van de oppervlakte in meters: het getal dat je berekent is het aantal kuub beton dat u nodig heeft.

In verband met inklinking en een meetcorrectie, adviseren wij altijd 10% meer te bestellen dan het aantal kuub dat u heeft berekend. Hiermee voorkomt u dat er nog een naar verhouding dure nalevering gedaan moet worden. Bestel dus liever iets meer dan te weinig!

Voorbeeld:
Je wilt een oppervlakte van 8 bij 4 meter gaan voorzien van een 20 cm dikke beton laag. De benodigde hoeveelheid beton bereken je als volgt:

6 × 4 meter = 24 m2 × 0,20 meter (20 cm) = 4,80 × 1,1 (10% extra) = 5,28  dus dan bestel je 5,5 kuub.

Vanaf 9 kuub betonmortel berekenen wij geen transportkosten, dit prijsvoordeel berekenen we automatisch door.

Beton laten storten?

Wilt u online beton bestellen en het laten leveren op locatie? Betoncentraal is uw ideale partner voor alles met betrekking tot beton. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en dan helpen wij u graag! Indien u graag de prijs wilt berekenen, dan kunt u op onderstaande knop klikken.

Bereken direct je prijs!